Acasă Avion Europa REVELION VALENCIA

REVELION VALENCIA

Avion, Perioada: 30.12.2017 – 04.01.2018 (6 zile / 5 nopti), de la 495 euro

Ziua 1 (30 Decembrie): BUCURESTI – VALENCIA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la aeroportul OTOPENI pentru imbarcare cursa BLUEAIR spre Valencia (zbor direct). Sosire in Valencia la ora locala 09:40 si transfer in centrul orasului unde avem programat un tur cu ghid local al orasului. Valencia este capitala comunitatii autonome Valencia, din Spania. Este al treilea oras spaniol ca marime, cu o populatie estimata a orasului de 800 000 locuitori. Valencia prezinta un climat mediteranean, cu veri calde si uscate si ierni blande. Valencia este si cel mai important port mediteranean al Spaniei, alaturi de Barcelona. Cei care iubesc arta stiu ca un sejur in acest oras se poate transforma intr-un periplu cultural deosebit datorita complexului muzeal futuristic si avangardist Orasul Artelor si Stiintelor. Iar pentru cei care au incercat sa guste din mancarurile traditionale spaniole, in special paella, nu este nici un secret ca aceasta mancare cu orez si diferite tipuri de carne este originara din Comunidad Valenciana.Turul istoric al Valenciei cuprinde monumente impresionante precum Statia de Nord, Turnurile Serranos si Quart, Piata Centrala, Lonja, Piata Rotunda, Catedrala din Valencia, Piata Virgina si exteriorul Basilicii si al Palatului Generalitat. Valencia nu este insa doar un oras in care obiectivele turistice de tip muzeu sunt aglomerate intr-un singur loc, el este si un oras aerisit, plin de viata si culoare, asa cum o dovedeste existenta numeroaselor gradini care imbie la relaxare si admirare a frumosului: Gradinile Turia, Glorieta, gradina Botanica ce dateaza din secolul al XVI-lea gradinile in stil neo clasic Monforte. Transfer la hotel si cazare la hotel Acteon 4* in Valenica (sau similar). Timp liber pentru odihna.

Ziua 2 (31 Decembrie): VALENCIA

Mic dejun. Propunem pentru acesta zi vizitarea Orasului Artelor si Stiintelor – un proiect futurist fabulos, concretizat intr-un adevarat paradis atat pentru copiii curiosi, cat si pentru adultii pasionati de stiinte. Acesta este Ciutat de les Arts i les Ciències, Orasul Artelor si Stiintelor din Valencia, un complex pe care nu trebuie sa il ratati. Dupa amiaza timp liber pentru odihna. Optional, cina festiva la restaurantul hotelului

Ziua 3 (01 Ianuarie): LA MULTI ANI 2018! VALENCIA

Mic dejun. In prima parte a zilei timp liber pentru plimbare prin gradinile Turia, pe plaja Malvarrosa sau in centrul vechi pentru a strabate stradutele medievale si a degusta celebrele mancaruri mediteraneene printre care celebra paella valenciana. Dupa amiaza se poate vizita unul dintre cele mai frumoase parcuri zoo din Europa, celebrul Bioparc. Cazare.

Ziua 4 (02 Ianuarie):  VALENCIA

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Sagunt si Vall d’ Uxo impreuna cu pesterile San Jose. Sagunt, orasel ce a fost punct strategic in Marea Mediterana pentru comert, are o fortareata foarte mare pe un deal, temple romane, biserici din secolul XIII-XIV. San Jose este unul dintre putinele rauri subterane navigabile din Europa cu o lungime de 2750 metri. Seara ne intoarcem in Valencia. Cazare.

Ziua 5 (03 Ianuarie):  VALENCIA

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Xativa si Gandia. Desi la prima vedere pare un oras micut, putina lume stie ca in Xativa s-au nascut doi papi din familia Borja (Borgia): Calist al III-lea si celebrul Alexandru Borgia al VI-lea. Castelul Xativa isi are „certificatul de nastere” semnat de maini iberice si cartagineze (aici a existat o fortareata in timpul cuceririi Spaniei de catre Hanibal, in secolul III BC). In Gandia vom vizita centrul istoric si Palatul Borjas. La inceputul secolului al XIV lea, Palatul Ducal al familiei Borja a servit drept resedinta unor membri remarcabili ai coroanei de Aragon, pana cand, in 1485, a fost achizitionat de cunoscuta familie Borja, devenind astfel casa ducilor de Gandia.

Ziua 6 (04 Ianuarie):  VALENCIA – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer de la hotel la aeroport pentru imbarcare cusra Blueair Valencia – Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 14:45.

Tarif/ persoana: 495 EURO (loc in camera dubla)

Pret camera single: 670 EURO

Pret copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti: 395 EURO

Pret al treilea adult (pat suplimentar in camera dubla): 480 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Valencia – Bucuresti cu compania BLUE AIR;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun hotel Acteon 4* (sau similar);
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur panoramic de jumatate de zi al orasului Valencia cu ghid local;
 • insotitor roman de grup.

 NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport si securitate 155 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului sau restaurant local;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala / asigurarea storno;
 • intrarile la obiectivele turistice

ORAR INFORMATIV DE ZBOR COMPANIA BLUE AIR (ore locale):

30.12.2017:       Bucuresti 07:00 – Valencia 09:40

04.01.2018:       Valencia 10:25  – Bucuresti 14:45

TERMENE DE PLATA:

 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii;
 • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa inscriere pana cu 71 zile inaintea plecarii;
 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 70 zile – 46 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 31 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 30 zile – 25 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 25 zile inaintea plecarii.

cod:45P

DISTRIBUIȚI