Acasă CRACIUN ROMANIA 2019 HOTEL TOACA BELLEVUE 4* – GURA HUMORULUI

HOTEL TOACA BELLEVUE 4* – GURA HUMORULUI

Oferta de Craciun in Gura Humorului!

Preturi

Pachetul turistic de 3 nopti/4 zile, sistem demipensiune, 

in perioada 

Luni, 23 decembrie 2019 - Joi, 26 decembrie 2019.

  Mesele vor fi bogate, cu preparate preponderent traditionale, pregatite cu materii prime de cea mai buna calitate.

In program este prevazuta si taierea porcului, cu sorici si preparate traditionale specifice: carnati, toba, caltabosi, gratare, ,friptura de porc la ceaun, balmos de stana si alte bunatati specifice zonei Bucovina.

In ajunul Craciunului vom impodobi bradul impreuna apoi vom primi colindatorii, dupa care il vom astepta pe MOS CRACIUN care soseste negresit in fiecare an la 

HOTEL TOACA BELLEVUE**** 

intr-o sanie trasa de doi cai, cu sacul plin de daruri pentru copiii si parintii cuminti,oaspetii nostri.

Bineinteles vor fi si alte surprize placute pregatite de echipa hotelului nostru menite sa petreceti momente unice de care sa va aduceti aminte cu drag.

In functie de tipul de camere, tarifele pentru pachetul de Craciun 2019 sunt:

- 1.200 lei/persoana/pachet - camera dubla mansardata

- 1.400 lei/persoana/pachet - camera dubla standard

- 1.500 lei/persoana/pachet – dubla delux :pat matrimonial, canapea extensibila, balcon cu vedere deosebita spre Voronet si partia de ski

- 1.600 lei/persoana/pachet - apartament standard, mansardat, fara balcon, format din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada cu hidromasaj

- 1.900 lei/persoana/pachet - apartament VIP, living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus cu hidromasaj si cada retro, balcon cu panorama deosebita asupra Voronetului si partiei de ski.

Tarife copii:
- 0-4 ani – gratuit ( fara pat suplimentar si fara loc la masa festiva )
- 5-13 ani – 600 lei/copil/sejur
- 14-18 ani – 50% tarif pachet adult.

PROGRAMUL PE ZILE

Pe 23 Decembrie ne vom primi invitatii cu afinata de casa si placinte Poale-n brau. Seara vom servi cina de bun venit, tip bufet suedez, cu preparate de frupt dar si de post.

Ziua de 24 Decembrie incepe cu micul dejun bufet suedez, apoi, in jurul orei 11:00, sunteti invitati la vestitul obicei de Ignat din Bucovina – taierea porcului, cu sorici si preparate traditionale specifice: carnati, toba, caltabosi, gratare, friptura de porc la ceaun , balmos de stana si alte bunatati specifice Bucovinei. Seara, la cina traditionala din Ajun, vom impodobi impreuna bradul, vom primi colindatorii, dupa care il vom astepta pe MOS CRACIUN cu sacul plin de suprize.

25 Decembrie vine cu micul dejun tip bufet suedez. Seara se deschide cu un foc de tabara la stana de pe Mosia Toaca, unde vor fi servite vin si tuica fierte, dar si afinata de casa. Urmeaza cina festiva de Craciun in restaurantul hotelului, in acompaniamentul unei renumite formatii din zona.

Ultima zi,26 Decembrie, va incepe tot cu binecunoscutul mic dejun, dupa care ne vom lua ramas bun cu speranta revederii!

 

DISTRIBUIȚI